Terdapat ralat dalam alat ini

Cinta

Dari jiwa dan raga setiap insan ,
bukan hanya melahirkan cinta pada seorang kekasih ,
cinta juga boleh lahir untuk semua makhluk Allah .

Cinta Yang Paling Utama ,
Cintailah Allah Yang Maha Suci .


Buat kalian ...

Apa saja dari blog ini, andai di ambil tanpa kebenaran,
saya tidak halalkan. Kalian di benarkan link blog ini . Selamat membaca , melihat dan mendengar .. Terima kasih .

Isnin, 12 Oktober 2009

salam untuk semua ..............

Hi hi hi ..........
geli ada..........
malu pun ada .......
itu lah di antara bangsa ku yg kurang tahap kesabaran nya .........
Di antara telatah penulis blog yg suka mencaci tu henti hentikan lah.......

Nanti kalau pembaca tak tahu di katakan pula , penulis tu lupa makan ubat ........
Tau tak ubat apa ???? hihihi........... teka je la ......

Setahu aku kalau nak memandu kena ambil lesen memandu .

Kalau nak bersama dengan wanita , kena lah nikah dulu .

Untuk yg garang garang tu ,
nak memukul orang ke ?
nak buat apa yg jahat jahat tu ?
perlu juga ada lesen,
kah kah kah.........

Kalau tak silap aku lesen tu di keluarkan di Tanjung Rambutan .
Kalau berminat tanya tanyakan lah .....

Jangan lupa diri ,
Cintai la sesama insan ,
jangan lupa cintai lah diri sendiri juga .

Maruah kita yg sejati ,
bukan kerana apa yg orang lain buat .
Maruah kita , diantara nya berkenaan dgn apa yg kita buat ,
dan apa yg kita cakap ..........


1 ulasan:

Saira Azura berkata...

waaaa..penuh ngan kata2 nasihat plus sindiran..sape yg buat tu sure terasa..ntahla, kdg2 kita rasa ape yg kita buat tu betul.tp kita tak tahu, betul ker yg kita buat?pokok pangkal pendapat org len kene terima, kalo dah wat salah, tanggung sendirilah akibatnyer..