Terdapat ralat dalam alat ini

Cinta

Dari jiwa dan raga setiap insan ,
bukan hanya melahirkan cinta pada seorang kekasih ,
cinta juga boleh lahir untuk semua makhluk Allah .

Cinta Yang Paling Utama ,
Cintailah Allah Yang Maha Suci .


Buat kalian ...

Apa saja dari blog ini, andai di ambil tanpa kebenaran,
saya tidak halalkan. Kalian di benarkan link blog ini . Selamat membaca , melihat dan mendengar .. Terima kasih .

Selasa, 6 Oktober 2009

Gadis GRO bercerita........

Gadis itu berusia awal 20an ,
perkenalkan nama panggilan nya Manja ,
cantik orang nya ,
tidak gemuk ,
tidak kurus ,
sedang sedang saja ......
pakaian nya tidak terlalu terdedah ,
sexy di pandangan sang lelaki .
Dgn rela dan bersahaja memberi tahu kerja nya sebagai GRO .

Dari raut wajah nya,
pasti mempunyai kuasa menggoda yang amat kuat ....
Apa lagi lelaki yg hidung berwarna wani ,
pasti gila maut.....
Abang abang tua pasti mabuk di daratan .....
Mungkin juga turut menggoda suami suami yg kurang belaian kasih ,
atau si suami yg memang punyai hati yg jahat ....

Manja di kelilingi ramai lelaki ,
kata nya , lelaki yg di temui selalu nya baik dan bertanggugjawab ,
tak kedekut duit nya ,
sedia membantu ,
sedia menghantar Manja pulang kerja .
Manja selalu mendapat hadiah .
"Orang bagi terima je la"... kata Manja .

Ah !!! tak tahu la pula ,
berapa banyak hadiah ciuman yg manja dapat .....

Betul kah baik si lelaki tu?????
Atau ada udang di sebalik kayu ...
Atau ada nafsu di balik pintu ...

Lalu terjadi lah......
Kera di kotaraya di susui ,
anak dan isteri menjilat hempedu.........

Untuk Manja ....
usah di lupa ....
rambut yg hitam nanti akan bertukar putih ,
biar pun boleh di warna ,
tapi kedut di dahi tetap menjelma ,
yang muda pasti menemui tua ,
yang hidup pasti menemui mati ,
walaupun tak di ingini , dia pasti terjadi......

Ini lah Manja yg ku kenali di alam cyber ,
pic yg kau tunjuk pada ku ,
memang kau cantik ,
biar lah hati mu cantik saperti wajah mu.
Perlukah aku menemui kau di alam nyata ????????




5 ulasan:

jai@jezz berkata...

walawee....~
ada gak pompuan yg mengaku keje dia GRO yerk..ishk.. apakah donia suda mau kiamat..?? adusss haii...~

arnamee berkata...

kalau iman kamu kuat, kamu jumpa.
tapi, manalah tahu, dia sekadar menduga.

IMCurtain berkata...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

LavENDer Wind berkata...

~~sometimes people hiding behind their shadow,...
ada sisi-sisi hidup yang mungkin tidak di ceritakan..
tapi andai mereka-mereka memang azalinya suka dalam kegelapan hati itu, maka rugilah

:: nurhayati :: berkata...

xtau nk bg pendpt...

kekadang rasa bole tarik org utk jd baik tp diri sendiri plak yg di tarik oleh org tu...

tepuk dada tany iman...