Terdapat ralat dalam alat ini

Cinta

Dari jiwa dan raga setiap insan ,
bukan hanya melahirkan cinta pada seorang kekasih ,
cinta juga boleh lahir untuk semua makhluk Allah .

Cinta Yang Paling Utama ,
Cintailah Allah Yang Maha Suci .


Buat kalian ...

Apa saja dari blog ini, andai di ambil tanpa kebenaran,
saya tidak halalkan. Kalian di benarkan link blog ini . Selamat membaca , melihat dan mendengar .. Terima kasih .

Sabtu, 23 Januari 2010

Sejuk dan best

Ha ha ha ....

Petang mcm ni , angin bertiup tambah sejuk ,

Cuaca nampak mcm berkabus ...

Kat sini makanan cepat jadi sejuk ,

Kalau nak rasa makanan panas kena la makan cepat cepat .


Nora ni baik orang nya ,

hu hu hu ... kita orang ni kawan je tau .... hihihi.

kalau buat rombongan blogger best juga ...

Ok ! .. nak g cari pasar malam ni !!!!

2 ulasan:

Jijahh @ f.k berkata...

hahah mesti rasa takmo balik kann?? hehehe

jijah : cendawan goreng satuuu....

:: hayati :: berkata...

nmpk gaye mau jd kawan istimewa tuh...hehe

jgn lupe gmbr...hehe