Terdapat ralat dalam alat ini

Cinta

Dari jiwa dan raga setiap insan ,
bukan hanya melahirkan cinta pada seorang kekasih ,
cinta juga boleh lahir untuk semua makhluk Allah .

Cinta Yang Paling Utama ,
Cintailah Allah Yang Maha Suci .


Buat kalian ...

Apa saja dari blog ini, andai di ambil tanpa kebenaran,
saya tidak halalkan. Kalian di benarkan link blog ini . Selamat membaca , melihat dan mendengar .. Terima kasih .

Khamis, 7 Januari 2010

Bunuh kejam

Empat sekeluarga di bunuh kejam .
Kampung Batang Rokan , Gemencheh , Tampin , N9 .

Kejamnya si anak , Rashidi 34 .
Dia terkenal baik tapi menjadi kejam ...
Badan di tinggal di Tampin , kepala di kubur Shah Alam .

Kita akan tunggu kenapa kekejaman itu boleh berlaku .
Bila sebab nya dapat di ketahui .
Kita jadikan pengajaran , untuk mengelakkan berlaku lagi kekejaman saperti itu .

Berdoalah agar yang terkorban mendapat rahmat ILLAHI di alam kubur dan akhirat nanti .
Berdoalah agar kita mendapat Kesejahteraan dari ILLAHI di dunia dan juga akhirat .
Berdoalah semoga yang bersalah , insaf dan memohon keampunan ILLAHI .

7 ulasan:

NICK IRFAN berkata...

ni yg kuar paper ni... giler pnya anak ni! g bunuh family dia! akhirat nnt mampus la ko rashidi!!! confrim masuk neraka!!!

emma berkata...

ya Allah..jgn ckp mcm tu..kita tak tau ag nsb dia d akhirat nti..sy ikut perkmbgn citer ni dr pg smlm lg..kesian kat bpk dia...mgkn dlm shr dua ni kt akn tau knpa dia bt cmtu..adekah sbb tekanan sgt2 ataupun pengaruh dadah ke..mn kt tau kan..soal syurga neraka biarla Allah yang tentukan..kt sbg mnsia xde hak..tp yg pntg ni sbg pgjrn bt kt..jgn hidup terlalu ikut nafsu amarah..okla,,terkomen pjg plak..sekian..hehek ;D

al-lavendari berkata...

betul komen emma tu ... penyiasatan sedang berjalan. tak baik kita cakap kompom masuk neraka ... itu hak Allah yang menentukan. kalau tak silap, ustaz saya pernah berkata bahawa "kesalahan manusia tidak akan dikira kalau dia lupa, gila atau dipaksa"

pangtujuh berkata...

gila la korng ni emma dan al levendari aku sanggup potong jari kalau bdk barua rashidi ni x masuk neraka!!! serius!!!! korg tau x apa dia buat!!!! dia bunuh keluarga diaaaaaa!!!!!!! BUNUH KEDUA ORANG TUA YANG KITA PATUT SAYANGI! manusia jenis apa rashidi ni!!!! binatang pun sayang mak bapak dorg.... apa dh jd dgn dia ni!!! celaka btol!!!!

NICK IRFAN berkata...

minta maaf la emo sikit... marah bercampur geram jgk la org yg bunuh keluarga dia sendiri.... sedih jgk... tp tu la kita tunggu siasatan lanjut dulu la.. tp hish! apa la yg merasuk di sampai dia jd mcm tu?????

:: hayati :: berkata...

btol la tu kta xble kt dia konfirm masuk neraka....
hanya Allah yg mengetahui nasib hambany...
lbh baik kta kt na`uzubillah....
n ape yg terjd itu innalillah...

:: hayati :: berkata...

x update ker ari ni...huhu