Terdapat ralat dalam alat ini

Cinta

Dari jiwa dan raga setiap insan ,
bukan hanya melahirkan cinta pada seorang kekasih ,
cinta juga boleh lahir untuk semua makhluk Allah .

Cinta Yang Paling Utama ,
Cintailah Allah Yang Maha Suci .


Buat kalian ...

Apa saja dari blog ini, andai di ambil tanpa kebenaran,
saya tidak halalkan. Kalian di benarkan link blog ini . Selamat membaca , melihat dan mendengar .. Terima kasih .

Isnin, 16 November 2009

Rembesan dosa zina zaman lampau

Dia seorang isteri dan ibu dua orang anak .

Ketika berusia 16 tahun dia berzina dgn ramai lelaki .
Dia berhenti berzina hanya bila dia dah kahwin .

Selepas nikah dia ada bagi tahu suami ,
dia pernah terlanjur dgn kekasih lama .....
( tidak bagi tahu pernah seks dgn ramai orang )
Suami maafkan dia ,
Suami nya tak tahu kisah zina zina zina ......... nya itu .

Sekarang alat kelamin nya ada penyakit gatal gatal ,
dan dia terasa sakit bila bersama dgn suami nya .

Dia takut diri nya mendapat penyakit yg merbahaya ,
Mungkin juga HIV .........

Isteri ini dalam kedaan tak tahu apa yg patut hendak di buat .

Apa kata anda ????
Perlukah dia terus rahsia kan pada suami ?

Dia cintakan suami dan anak anak ,
Dia di bayangi oleh ketakutan pada penyakit dan pada dosa .
Dia menyesal .
Dia takut menghadapi kematian .

Kisah dalam Harian Metro ini ,
biar lah ia menjadi peringatan pada ku .
Biar aku sesal dahulu .
Jangan aku sesal kemudian .

Biar aku ingat ,
Aku sudah melalui alam di dalam kandungan ibu ,
sekarang aku di alam kehidupan dalam dunia ,
Nanti aku kena melalui kubur dan akhirat .
( kedua dua nya ada lah alam pembalasan dari Allah Yang Maha Kuasa )

8 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Dulu jiran ku di PJ ,
suami merelakan isteri nya jadi pelacur ...
Suami malas kerja ,
mcm mcm dunia ni!!!!!!!

'AQILAH berkata...

pergi jumpa doctor...bahaye

:: hayati :: berkata...

xperlu ler membuka aib diri sendiri..walaupn pd suami n ank sendiri..

kalu ad masalah jumpe jer doktor..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

hish..nauzubillah...mcm2 ada sekarang ni..

naz berkata...

yeah aib yang tidak patut dilakukan :)

DH berkata...

Some secret should stay as a secret..
Kalau dia nak bagitau dia sepatutnya bagitau awal2 sebelum berumah tangga lagi..
Baru lah lelaki tu tak rasa tertipu or seperti dikhianati..
Sekarang ni dah kahwin..
Lupakan kisah silam..
Yang penting bukan siapa perempuan tu dahulu..
Tapi yang penting ialah siapa dia di sisi suami dia sekarang..
Pergi check doktor dulu..
Dari berfikir yang bukan2..
Tuhan sentiasa mengampunkan dosa umatnya..

imHepPie berkata...

kalo rsa suami xle trima bek diamkn je tpi g jmpa doc la

Fatt Chin Choy berkata...

hmmm
aku x baca metro hari ni
bertaubat ler jawabnya