Terdapat ralat dalam alat ini

Cinta

Dari jiwa dan raga setiap insan ,
bukan hanya melahirkan cinta pada seorang kekasih ,
cinta juga boleh lahir untuk semua makhluk Allah .

Cinta Yang Paling Utama ,
Cintailah Allah Yang Maha Suci .


Buat kalian ...

Apa saja dari blog ini, andai di ambil tanpa kebenaran,
saya tidak halalkan. Kalian di benarkan link blog ini . Selamat membaca , melihat dan mendengar .. Terima kasih .

Khamis, 11 Februari 2010

Tiba tiba terasa nak makan kerang


Tiba tiba terasa nak makan kerang
ish ish mengidam ke ni
ye kot !!!
Bukan mengidam kerana nak dapat anak .
Tapi mengidam kerana dapat pasangan cinta .....
Ada kena mengena dgn anak juga tu hihi.....

Kalau gi makan kerang kat pantai best ni ...
Kat mana sasaran yg baik !
Abang ingat kat pantai Remis pun elok
Nak mandi kat sana air tak bersih ...
Makan kerang je lah ......

..............................................................................




Sayang ! andai kita bersama


Sekali sekali main main di tepian pantai
Menikmati udara laut bersih suci .

Kita lihat matahari terbenam
Kilauan cahaya keemasan
Melukis panorama alam
Pasti ada burung burung terbang
Melukis kisah kehidupan insan .

Kalau malam ada bulan lagi tambah keindahan
Kilauan air laut di suluh cahaya bulan
Bagai kilauan permata diatas permukaan laut
Di tolak tolak oleh air ombak ......
Mendamai hati sedang cinta .

Kalau sayang rela
Sayang alunkan lagu cinta
Suara sayang pasti membuat abang terposona
Tidak pernah abang mendengar suara sayang
walaupun hati kita berpeluk erat siang dan malam .



Insan Biasa
Kuala Lumpu
11.2.2010
(Terbayang Pantai Remis) .




20 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Sayang !!! jom makan kerang di pantai ...

Jijahh @ f.k berkata...

Tunggu masa yang sesuai K .. nanti kite makan kerang sesama ..
heheheh ... ayang belanja semuanya ... tapiii ...abg yang bayar ... hahaha..

p.s : teringat Chalet di PCB .. romantik sekali susunaturnya .. bebetul mengadap pantai .. hurmm ... breath taking ...

Jijahh @ f.k berkata...

ingin sekali mendengar bisikan CINTA ...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

sedapnya kerang bakar...

Insan Biasa berkata...

Jijahh :
makan kerang bersama cita ....

Insan Biasa berkata...

Jijahh :

cinta bisikan cinta ......

Insan Biasa berkata...

e :

Jom kita bakar kerang di pantai ....

puteri berkata...

kuehteow kerang pun best

Insan Biasa berkata...

puteri :


ye !!! memang sedap

akrimi berkata...

NICE BLOG....SELALU BERTINTA MADAH SAJAK EH..BAGUSNYA...BOLEH JUGAK SAYA HIBURKAN AHTI MEMBACANYA...=)

melatidaisy berkata...

jangan salah pilih tempat lg..
nanti kang pening lagi!! hihi :)

Insan Biasa berkata...

hihihi...
pening kerana rindu je ....

melatidaisy berkata...

oo..

carilah penawarnya :))

:: hayati :: berkata...

sy pn suka kerang....lame xmkn......huhu

Jijahh @ f.k berkata...

Bahagia bersamamu ..

Insan Biasa berkata...

Melatidaisy :

Tak silap penawar tu ada kat Besut

Insan Biasa berkata...

hayati :

Kerang memang bes.....

Insan Biasa berkata...

Jijahh :

dijemput bermalam di blog cinta ...

hihihi ....

melatidaisy berkata...

oo..nanti sy tolong carikan ea..

Insan Biasa berkata...

Melatidaisy :

hihihi dah jumpa la .....

hahahaha