Terdapat ralat dalam alat ini

Cinta

Dari jiwa dan raga setiap insan ,
bukan hanya melahirkan cinta pada seorang kekasih ,
cinta juga boleh lahir untuk semua makhluk Allah .

Cinta Yang Paling Utama ,
Cintailah Allah Yang Maha Suci .


Buat kalian ...

Apa saja dari blog ini, andai di ambil tanpa kebenaran,
saya tidak halalkan. Kalian di benarkan link blog ini . Selamat membaca , melihat dan mendengar .. Terima kasih .

Khamis, 17 September 2009

Meninggal


Bila pasangan hidup kita , telah meninggal dunia ,
Putus kah talian cinta ??,
perlu kah mencari cita baru ?? ,
atau berkahwin lagi ????
Berdoa lah untuk yg telah pergi,
semoga mendapat kesejahteraan dari Allah .
Ingat lah wahai insan !!!!
dunia ini , mau atau tidak ,
pasti kita tinggalkan jua...........

4 ulasan:

arque berkata...

betul cakap kau.
Cinta yang paling Agung ialah ,
Cinta pada Tuhan Yang Maha Suci .

tak bermakna cinta akan mati kalau pasangan anda dah meninggal.
tapi it depends jugak lah kan.hihi.

selamat hari raya!
;D

RizaL berkata...

thx sbb follow aku...
aku dh follow balik...
pe2 pun..
SELAMAT HARI RAYA!!!

LLC berkata...

Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

http://sexylady-asian.net
http://llc-movies.blogspot.com
http://llc-freegame.blogspot.com
http://over18movie.blogspot.com
Thanks!!!

LavENDer Wind berkata...

terima kaseh kerna follow blog aku...

_betul yang telah pergi kita iringi bersama doa-doa...hadiah untuk ketenangan arwah ...