Terdapat ralat dalam alat ini

Cinta

Dari jiwa dan raga setiap insan ,
bukan hanya melahirkan cinta pada seorang kekasih ,
cinta juga boleh lahir untuk semua makhluk Allah .

Cinta Yang Paling Utama ,
Cintailah Allah Yang Maha Suci .


Buat kalian ...

Apa saja dari blog ini, andai di ambil tanpa kebenaran,
saya tidak halalkan. Kalian di benarkan link blog ini . Selamat membaca , melihat dan mendengar .. Terima kasih .

Rabu, 3 Mac 2010

Sinar matahari hampir terbenam


Sinar matahari hampir terbenam

Warna kekuningan di atas permukaan laut
Awan putih juga bercorak warna itu
Ombak tetap bergelora
Bayu terus berhembus
Beburung senja terbang kesarang .

Aku dan dia akan berada di sana
Melihat meneliti panorama dunia .

Bila mendengar suara azan
Kita sama bersolat
Berdoa pada Tuhan .



Insan Biasa
Kuala Lumpur .








5 ulasan:

Jijahh @ f.k berkata...

pasti bahagia rasanya waktu itu kan ... kena pegi kat blue lagoon PD... situ pemandangan dia sungguh cantik waktu senja dan awal pagi ....

Insan Biasa berkata...

Jijahh :

Mesti best punya ....

Insan Biasa berkata...

Jijahh :

Mesti best punya ....

Jijahh @ f.k berkata...

pegi la .. ajak kengkawan .. wat BBQ kat sana .. tapi yg jijah cakap best tu 10 thn dulu tau .. hehehe skang tak tau cemana dah rupe .. hehehe jgn maree :P

secangkir madu merah berkata...

indahnya pemandangan matahari terbenam itu...